Casa Mariana 1884 - c/ major 46, 25430 Juneda (Lleida) - Tel: 973 15 00 60 Mail: comercial@casamariana1884.com

Els dominis casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com, així com tots els continguts i imatges d’aquesta pàgina web, són propietat de Casa Mariana 1884 SL i en queda prohibida qualsevol utilització, reproducció, difusió i/o còpia sense el consentiment exprés i per escrit del seu titular.

Tots els continguts del lloc web casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d’àudio i software, etc.— són, bé propietat de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com , bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com és propietat exclusiva de Casa Mariana 1884 SL i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com  és de Casa Mariana 1884 SL o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.Queda totalment prohibida qualsevol mena d’utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Casa Mariana 1884 SL o dels seus proveïdors. Casa Mariana 1884 SL i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Casa Mariana 1884 SL són marques protegides per Casa Mariana 1884 SL . Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Casa Mariana 1884 SL constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Casa Mariana 1884 SL es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Casa Mariana 1884 SL es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d’aquesta facultat sense avís previ.

Tant l’accés al web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com com l’ús de qualsevol informació continguda és d’exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l’usa, i Casa Mariana 1884 SL no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’accés o ús de la informació. Casa Mariana 1884 SL no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com

Per facilitar-ne l’accés, pot ser que casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com inclogui vincles a pàgines d’Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d’ús d’aquesta pàgina abans d’utilitzar-la. També ha d’acceptar que Casa Mariana 1884 SL no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Casa Mariana 1884 SL no implica que Casa Mariana 1884 SL l’aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Casa Mariana 1884 SL.

Casa Mariana 1884 SL exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com o de webs de tercers.

Casa Mariana 1884 SL no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d’aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Casa Mariana 1884 SL.

El contingut del web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com únicament és aplicable a territori espanyol.

Casa Mariana 1884 SL garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de casamariana1884.com i embotitscasamariana1884.com

Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de Casa Mariana 1884 SL , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Casa Mariana 1884 SL enviant un e-mail a: comercial@casamariana1884.com

Back to Top